Головна Новини Світ США У Білому домі назвали терміни, які ще зможуть гарантувати допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі назвали терміни, які ще зможуть гарантувати допомогу Україні

У Білому Домі стурбовані, що гарантувати допомогу Україні можуть ще протягом кількох тижнів

8 грудня 2023, 08:45 comments1661
Поділіться публікацією:

У Білому Домі стурбовані, адже можуть гарантувати надання допомоги Україні лише протягом кількох тижнів. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив координатор стратегічної комунікації Ради з нацбезпеки США Джон Кірбі.

У Білому домі назвали терміни, які ще зможуть гарантувати допомогу Україні

Підтримка України. Фото: з відкритих джерел

"У нас є ще кілька тижнів, а потім у нас "закінчуються можливості", коли йдеться про допомогу Україні", – зазначив Джон Кірбі.

Він також повідомив, що Білий Дім готовий до переговорів із республіканцями для продовження фінансування.

"Це має бути неприйнятним для будь-кого. Ми знаємо, що там (у Конгресі – ред.) є сильна двопартійна підтримка. Проте є маленька група республіканців, яка хоче тримати всіх у заручниках" – зазначив координатор стратегічної комунікації Ради з нацбезпеки.

У той же час прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр назвала "приголомшливим" те, що Сполучені Штати дійшли до того моменту, що "республіканці в Конгресі готові зробити Путіну найбільший подарунок, на який він міг би сподіватися".

Спікер підкреслила, що шлях вперед зрозумілий: необхідно ухвалити запит Джо Байдена щодо додаткового фінансування потреб нацбезпеки США, що включає допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню, а також посилення південного кордону.                                                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять тривожні сигнали зі США: чи не виявимося ми віч-на-віч з агресором.

Також видання "Коментарі" повідомляло — яку гру ведуть партнери: чи можуть Україну підштовхувати до переговорів із Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

небайдужий

9 грудня 2023, 17:22

ЗЕ "правителі" думали що халява, дайте те; дайте ще і т.д., буде стільки скільки їм, ЗЕкоманді, занадобится. Тому і просрали майже два роки. Ще з початку агресії потрібно було думати про власне виробництво озброєння, а не як наживатися на даній ситуації. Не про будівництво доріг, метро, серіали про ЗЕ треба було думати, ці кошти треба було направляти закупку технологій для виробництва озброєння, але на дорогах легше красти бобло, не так видно куди поділись. Країну в глухий кут завели командори (95 кварталу, на сцені краще виходило, посміятись можна було, а тут не до сміху, друга спроба України збудувати державу, в повному розумінні цього слова для народу, завдяки оцим "правителям, зазнає краху. А у 2019, на олімпійському стадіоні, гарно лапшу на вуха вішав аборигенам що прийшли підтримати. Артист, талант був, тепер і це пропало, що далі - пора тікати поки ще можна, як Янек - Главное вовремя смыться!!!!!!! Офшори прикриють, бобло накопичене.


Новини