Головна Новини Світ США Розкрадання військової допомоги від США: у Білому домі зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкрадання військової допомоги від США: у Білому домі зробили заяву

У США розповіли, чи є широкомасштабна корупція та зловживання з боку української армії щодо американської допомоги Україні.

4 січня 2024, 10:01 comments2552
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Координатор Ради нацбезпеки США Джон Кірбі заявив, що у Білому домі не виявили жодних ознак зловживань зі зброєю та іншою великою корупцією пов’язаною з військовою допомогою США Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву на сайті Білого дому.

Розкрадання військової допомоги від США: у Білому домі зробили заяву

Джон Кірбі про відсутність корупції з допомогою Україні від США. Фото з відкритих джерел

Джон Кірбі розповів, що вся надана Україні допомога від США використовується за призначенням, а адміністрація Байдена не виявила ознак зловживань під час перевірок.

"Ми не бачили жодних ознак того… щоби мала місце широкомасштабна корупція чи зловживання з боку української армії", — розповів представник Білого дому.

Кірбі наголосив, що Україна з розумінням ставиться до ідеї підзвітності. Крім того, українські фахівці працюють разом з американськими у Києві для контролю допомоги від США.

"Українці розуміють нашу необхідність у підзвітності. Вони поділяють це, і вони дали зрозуміти, що готові працювати з нами над заходами підзвітності для всіх систем, які надаються", — додав Джон Кірбі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США на початку грудня 2023 року опублікували звіт, який показав, чи існує в Україні корупція щодо виділеної допомоги від Сполучених Штатів.

Також "Коментарі" писали про американського посла Бріджит Брінк, яка озвучила три основні реформи для України, щоб підтримати впевненість США, країн Європейського Союузу та інших союзників щодо допомоги у війні. Однією з основних реформ представник США назвала боротьбу з корупцією в Україні, інші ж дві стосуються реформи системи правосуддя та корпоративного управління.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 січня 2024, 10:34

Утримання в п'ять разів більшого ніж потрібно держапарату це законні витрати. Виплата одному з керівників Укрексімбанка, де працевлаштовані юдеї, 5 мільйонів за те, що він побив журналіста це законно, бо за рішенням корумпованого суду. Збільшені видатки на депутатів їх помічників на суддів теж не є ознакою розкрадання. Коли корумповані пани багатшають це робить смердів ще більш сильнішими та рішучишими.


Новини