Головна Новини Світ США У Білому домі прокоментували чутки про відставку Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі прокоментували чутки про відставку Байдена

26 серпня поблизу міжнародного аеропорту Кабула (Афганістан) стався вибух

27 серпня 2021, 03:10
Поділіться публікацією:

У Білому домі відповіли на чутки про те, що президент США Джо Байден повинен подати у відставку через "невдале виведення американських військ з Афганістану". Таке питання задала під час брифінгу журналістка телеканалу CNN Мейган Васкес.

У Білому домі прокоментували чутки про відставку Байдена

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Вона сказала, що представники Республіканської партії продовжують говорити про те, що Байден повинен подати у відставку після того, як виведення американських військ з території Афганістану не вдалося реалізувати за його сценарієм. Також республіканці вже неодноразово заявляли про можливий імпічмент Байдена.

У відповідь прессекретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі сказала, що "поки не день для політики".

"Сьогодні день, коли від рук терористів загинули 12 американських військовослужбовців ... Тому це не день для політики. Ми хотіли б, щоб будь-який американець, обраний чи ні, був відданий боротьбі за країну і ліквідації терористів, де б вони не знаходилися. Це день пам'яті військовослужбовців ", — пояснила Дженніфер Псакі.

26 серпня поблизу міжнародного аеропорту Кабула (Афганістан) стався вибух. Він пролунав через кілька годин після того, як військові США попередили про неминучу терористичну загрозу.

Нагадаємо, біля  аеропорту столиці Афганістану прогриміли вибухи. Як стало відомо, один з вибухів стався біля входу в аеропорт. За попередніми даними, вибух влаштував смертник. В результаті події загинуло двоє людей і ще щонайменше 15 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Очевидці інциденту заявляють про велику кількість поранених.

Повідомляється, що теракт стався між КПП і готелем Baron, де раніше проживали військовослужбовці Британії. Також кореспондент видання Politico повідомила про другий у аеропорту. Відзначається, що раніше про можливий другий вибух афганців попереджав посол Франції в Афганістані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини