Головна Новини Світ США У Білому домі прокоментували вибух на Кримському мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі прокоментували вибух на Кримському мосту

Володимир Путін може закінчити розпочату війну

9 жовтня 2022, 17:56
Поділіться публікацією:

Америці нема чого додати до інформації щодо вибуху на Кримському мосту. Однак. очільник Кремля Володимир Путін як розпочав цю війну, так і може її закінчити. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву координатора зі стратегічних комунікацій у Раді нацбезпеки Білого дому Джона Кірбі, пише Reuters.

У Білому домі прокоментували вибух на Кримському мосту

Джон Кірбі (фото з відкритих джерел)

"Мені просто нема чого додати до цього сьогодні вранці. Насправді нам нема чого додати до повідомлень про вибух на мосту. Що я можу сказати, так це те, що пан Путін почав цю війну, і пан Путін може закінчити її сьогодні, просто вивівши свої війська з країни", — сказав Кірбі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що стало причиною вибуху на Кримському мосту. За офіційною версією російської влади вибухи на кримському мосту стались в наслідок підриву вантажівки, через яку загорілись та здетонували паливні баки на залізничній колії. Але експерти дотримуються іншої думки стосовно вибухів на мосту. Військовий оглядач Олег Жданов в інтерв'ю виданню "Главред" повідомив, що, на його думку, вибух, спричинений ракетами, які запустила українська сторона. Як доказ він говорить, що перед вибухом чути характерні звуки. Військовий експерт та генерал армії Австралії у відставці Мік Раян вважає, що для такої спецоперації необхідна велика кількість вибухівки, яку не змогли б нести кілька людей. Австралієць стверджує, що вибуху на мосту показують світу і для самих росіян, що армія РФ немає захисту на анексованих територіях.Колишній заступник командувача НАТО, а наразі польський військовий оглядач Мечислав Бенєк розглядає варіант, що в міст влучила ракета "Нептун", саме така потопила російський військовий корабель "Москва" на весні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини