Головна Новини Світ США У Білому домі розповіли, яку заяву про війну в Україні Байден зробить у Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі розповіли, яку заяву про війну в Україні Байден зробить у Польщі

Байден відвідає Польщу 20 лютого

11 лютого 2023, 16:05
Поділіться публікацією:

Головна заява, яку зробить президент США під час візиту до Польщі, стосуватиметься підтримки України у війні проти Росії. Глава Білого дому адресує не лише Україні, а й РФ посил про те, що США підтримуватимуть боротьбу України проти агресії Росії "стільки, скільки потрібно". Як передає видання "Коментарі", про це під час брифінгу заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі.

У Білому домі розповіли, яку заяву про війну в Україні Байден зробить у Польщі

Білий дім. Фото: з відкритих джерел

Одне з питань, яке порушили Кірбі, стосувалося того, чи оголосять президент США про надання нового військового пакету допомоги Україні. Кірбі не відповів прямо, але натякнув, що Джо Байден чітко дав зрозуміти, що Вашингтон продовжить підтримку українського народу рівно стільки, скільки це буде потрібно, аж до перемоги у війні.

Щодо конкретики, додав Джон Кірбі, то він вважає за правильне зберегти інтригу і Байден сам оголосить те, що вважає за потрібне.

"Я не випереджатиму його слів. Звичайно, я залишу всю конкретику президенту США", — підкреслив він.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Білому домі зробили заяву про підготовку росіян до наступу – назвали терміни.

Також видання "Коментарі" повідомляло — президент України Володимир Зеленський зустрівся з командою топ-менеджменту найбільшого інвестиційного банку світу JP Morgan. Він також взяв участь у режимі відеозв'язку в одному з наймасштабніших щорічних інвестиційних самітів, організованому JP Morgan, серед учасників якого 200 найбільших корпорацій, інвесторів та фінансових компаній. Чим важливі такі заходи для України саме зараз? Що нам слід зробити, щоб інвестори після війни масово прийшли до нашої країни? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини