Головна Новини Світ США У Білому Домі з іронією відреагували на санкції РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому Домі з іронією відреагували на санкції РФ

Прес-секретар Білого Дому заявила, що чиновники США подорожувати Росією не планували

16 березня 2022, 07:34 comments1523
Поділіться публікацією:

Прес-секретар Білого дому Джен Псакі, коментуючи санкції, введені, зокрема, проти неї російським керівництвом, розповіла, що вона, як і інші перші особи США, не горять бажанням у туристичних цілях подорожувати просторами Росії. Тож на ті санкції, які ввів Кремль, в Вашингтоні реагують стриманно та байдуже. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Інтерфакс-Україна".

У Білому Домі з іронією відреагували на санкції РФ

Джен Псакі. Фото: з відкритих джерел

Джен Псакі зазначила, що для когось може стати несподіванкою, але ніхто з тих людей, проти яких за вказівкою Кремля було введено санкції, не планує найближчим часом відвідувати Росію. Також ні в кого з тих, проти кого влада РФ ввела санкції, немає банківських рахунків у Росії.

За словами речника Білого Дому, у вівторок Москва ввела санкції проти президента США Джо Байдена, а також низки американських чиновників. Так у Росії вирішили відреагувати на те, що США ввели санкції проти верхівки Кремля через війну проти України, яку в Росії називають "військовою операцією".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна більше не ставить своїм головним пріоритетом членство в НАТО, оскільки бачить, як низка країн Північноатлантичного альянсу насправді належать до того, щоб Україна приєдналася до Альянсу. Водночас, Київ зацікавлений у тому, щоб укласти новий оборонний союз з однією з країн, яка сьогодні має ядерну зброю. Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що такою країною може бути Великобританія. Новий союз може стати вагомою гарантією того, що кордони України більше ніхто не наважиться змінити і суверенітет України буде понад усе.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини