Головна Новини Світ США У Білому Домі заінтригували – обіцяють надважливу заяву Байдена щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому Домі заінтригували – обіцяють надважливу заяву Байдена щодо України

Байден розповість про історичний контекст конфлікту в Україні та про те, як, на його думку, він розвиватиметься

25 березня 2022, 15:40 comments1034
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байдена завтра, 26 березня, виступить зі "значною промовою" щодо України. Він має намір висловити підтримку українському народові у війні із російським агресором. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву радника з нацбезпеки Джейка Саллівана.

У Білому Домі заінтригували – обіцяють надважливу заяву Байдена щодо України

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Як відомо, на 26 березня заплановано переговори президента США Джо Байдена із президентом Польщі Анджеєм Дудою. Також у голови Білого Дому заплановані зустрічі з українськими біженцями, а також із американськими гуманітарними організаціями.

Джейк Салліван зазначив, Джо Байден має намір зробити важливу заяву щодо України і про те, як високо піднято ставки у війні, яка охопила Україну. Байден наголошує на тому, що військовий конфлікт, який у ці дні відбувається в Україні, – це проблема не лише для українського народу, а й для всього цивілізованого світу. Президент США звернутися із закликом до всього вільного світу об'єднатися та бути рішучим перед новими викликами, які стали знову актуальними через російську загрозу.

Салліван не розкрив більше жодних подробиць заяви Байдена, заінтригувавши лише, що це буде значна мова американського президента перед тим, як покине Польщу.

Зазначимо, однією з недавніх заяв Джо Байдена стала загроза на адресу Росії про рішучу відповідь, якщо Москва наважиться застосувати хімічну зброю проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому вторгнення білоруських військ в Україну не врятує Путіна від поразки і не зможе переламати хід у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини