Головна Новини Світ США У Білому Домі заявили, що США та союзники зробили роботу над помилками після 2014 року
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому Домі заявили, що США та союзники зробили роботу над помилками після 2014 року

Байден заявив Путіну, що США готові зробити те, чого не робили у 2014 році

8 грудня 2021, 10:48
Поділіться публікацією:

Під час відеоконференції глава Білого дому, президент США Джо Байден поставив президента РФ Володимира Путіна перед фактом, що у разі агресії проти України Москві доведеться заплатити дуже високу ціну. Як повідомляє портал "Коментарі", таку інформацію для представників мас-медіа озвучив радник Байдена з нацбезпеки Джейк Салліван, пише видання "Європейська правда".

У Білому Домі заявили, що США та союзники зробили роботу над помилками після 2014 року

Прапор США. Фото: з відкритих джерел

Попередження Байдена Путіну було більш ніж промовистим, вважає Джейк Салліван. Байден згадав надто слабку реакцію Заходу на агресивні дії Кремля у 2014 році, зазначивши, що таку помилку США та союзники не повторять сьогодні, якщо триватиме агресія Росії проти України.

При цьому Джейк Салліван зазначив, що поки що немає сенсу говорити про ті заходи, на які готові будуть піти США у разі нового витка ескалації. Про це Вашингтон говоритиме з Москвою безпосередньо.

За словами Саллівана, про основні заходи, які можуть бути запроваджені Росія в курсі. Також щодо цього йдуть постійні консультації з європейськими союзниками. Пакет можливих додаткових санкцій щодо Росії постійно обговорюється з провідними столицями Європейського Союзу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ексклюзивному інтерв'ю експерти проаналізували підсумки переговорів між президентом США Джо Байденом та президентом Росії Володимиром Путіним, спрогнозувавши, як наслідки цієї розмови тепер можуть чекати на Україну. Незважаючи на важливість розмови про конкретні кроки, поки що говорити не доводиться. Експерти вважають, що вони будуть через деякий час.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини