Головна Новини Світ США У Білому дому зв'язувалися з Росією перед візитом Байдена в Україну: навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому дому зв'язувалися з Росією перед візитом Байдена в Україну: навіщо

США та Росія контактували перед поїздкою Джо Байдена в Україну

20 лютого 2023, 15:38
Поділіться публікацією:

США контактували з Росією перед тим, як Джо Байден приїхав до України. Це було зроблено для того, аби "уникнути прямого конфлікту між ядерними державами". Про це повідомляє  Associated Press.

У Білому дому зв'язувалися з Росією перед візитом Байдена в Україну: навіщо

Візит Байдена до Києва (фото з відкритих джерел)

У повідомленні ЗМІ йдеться, що хоч Білий дім в цьому питанні не вдавався у подробиці, але підтвердив, що США незадовго до поїздки Джо Байдена зв'язалася з росіянами для "забезпечення деконфліктності, аби уникнути будь-яких прорахунків, які можуть призвести до прямого конфлікту між двома ядерними державами".

Але все-таки американського президента Байдена охороняли американські літаки з Польщі.

"Американські літаки-розвідники, у тому числі оснащений бортовим радаром E-3 Sentry та літак з електронним управлінням RC-135W Rivet Joint, спостерігали за Києвом із повітряного простору Польщі", — також пише видання.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Байден назвав кількість танків, які вже зібрали союзники для України. Вашингтон разом із союзниками зібрав для України 700 танків. При цьому йдеться, як про вже надані і ті, які мають незабаром прибути в Україну. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву президента США Джо Байден під час спільного брифінгу президентом України Володимиром Зеленським. Варто зазначити, що в мережі та деяких мас-медіа поширюється інформація про те, що глава Білого дому під час візиту до Києва нібито анонсував надання Україні ще 700 танків. Однак, швидше за все, Джо Байден назвав загальну кількість переданих та обіцяних Україні танків різних класів.           

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини