Головна Новини Світ США У ЦРУ попередили про небезпеку від Путіна: чого чекати від глави Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЦРУ попередили про небезпеку від Путіна: чого чекати від глави Кремля

Путін може бути досить небезпечним і нерозсудливим

4 жовтня 2022, 18:20 comments1500
Поділіться публікацією:

Путіна дуже турбує ситуація на фронтах в Україні та ситуація у власній країні. Саме тому він може бути "досить небезпечним і нерозсудливим", якщо його загнати в кут. Таку заяву зробив директор ЦРУ Білл Бернс під час інтерв'ю для CBS, пише CNN.

У ЦРУ попередили про небезпеку від Путіна: чого чекати від глави Кремля

Білл Бернс (фото з відкритих джерел)

"Він напевно, стурбований не лише тим, що відбувається на полі бою в Україні, але й тим, що відбувається вдома та на  міжнародному рівні", – сказав директор ЦРУ.

Окрім цього, Бернс нагадав про позицію Китаю, який ще в лютому попри обіцянку "безмежної дружби" з Росією, відмовився надати військову підтримку, яку просив Путін.

 За словами директора ЦРУ, у президента Росії лишається все менше все менше варіантів, що робить його потенційно небезпечним.

"Путін, загнаний у кут, Путін, який відчуває, що притиснутий до стіни, може бути досить небезпечним і нерозсудливим", – сказав Бернс.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували  про те, що в ОДКБ відхрестилися від допомоги РФ у війні проти України. Прес-секретар МЗС Казахстану Айбек Смадіяров заявив, що хоч Росія і є найбільшим членом Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ), альянс не буде стороною у війні, що триває в Україні. Директор Інституту світової політики, політичний експерт, автор книги "Гібридна війна" Євген Магда зізнався, що не може уявити, як організація, яка не виконує своїх функцій підтримки колективної безпеки, може щось зробити в російсько-українській війні. Хіба що спробувати виступити у ролі посередника.За його словами, країни Центральної Азії мають рівняння на Китай. Вірменія все більш активно говорить про можливість чи свого виходу з ОДКБ, чи виходу представників ОДКБ з Вірменії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини