Головна Новини Світ США У Держдепі підтвердили – швидкість військової допомоги Україні може сповільнитись
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдепі підтвердили – швидкість військової допомоги Україні може сповільнитись

Метью Міллер підтвердив, що урядовий "шатдаун" у США може вплинути на швидкість військової допомоги Україні

26 вересня 2023, 07:25
Поділіться публікацією:

Припинення роботи американського уряду через "шатдаун" може вплинути на швидкість військової допомоги Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив представник Держдепу США Метью Міллер.

У Держдепі підтвердили – швидкість військової допомоги Україні може сповільнитись

Метью Міллер. Фото: з відкритих джерел

Чиновник зазначив, що "шатдаун" (Ред. – затримка з ухваленням нового бюджету) це юридичне питання, яке стосується того, кому дозволено працювати під час зупинки, а кому заборонено.

"Ми можемо продовжувати надавати допомогу – військову допомогу, допомогу у сфері безпеки – у разі припинення роботи уряду. Але, коли у вас є кілька людей, яким заборонено приходити на роботу, це може вплинути на швидкість будь-яких поставок. Ось чому ми вважаємо, що припинення роботи буде настільки тривожним і чому ми закликаємо Конгрес фінансувати уряд", – наголосив Метью Міллер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський після візиту до США, який залишив неоднозначне враження, відвідав Канаду. Під час брифінгу за результатами зустрічі з канадським прем'єр-міністром Джастіном Трюдо, український лідер повідомив, що ми отримали новий пакет оборонної підтримки, що Канада приєдналася до підготовки наших пілотів для керування літаками F-16, а її компанії візьмуть участь у першому Форумі оборонних індустрій, який незабаром відбудеться в Україні. Що можна сказати про американо-канадський рейд Зеленського? Що могло залишитися за лаштунками? Які очікування виправдалися, а які – ні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чим закінчився візит Володимира Зеленського до США – чи вдалося виконати головне завдання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини