Головна Новини Світ США У дитячій іграшці знайшли пакет небезпечних таблеток (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У дитячій іграшці знайшли пакет небезпечних таблеток (ФОТО)

Іграшку купили в комісійному магазині

24 лютого 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

Сімейна пара з американського штату Арізона в одному з комісійних магазинів взяла для своєї дочки м'яку іграшку у вигляді ляльки. Але перед тим, як віддати її дівчинці, вони вирішили її випрати.

У дитячій іграшці знайшли пакет небезпечних таблеток (ФОТО)

Фото: PHOENIX POLICE DEPARTMENT

Батьки були шоковані, коли намацали в наповнювачі ляльки твердий предмет. Виявилося, що іграшка була "контейнером" для перевезення наркотичних засобів. Усередині ляльки сімейна пара знайшла пакет з 5 тисячами білих таблеток. Про таку знахідку батьки відразу ж повідомили правоохоронним органам.

Вивчивши маркування, поліцейські дізналися, що це фентаніл — синтетична форма героїну. Він має великий попит через свою низьку ціну і сильний наркотичний ефект (він у 25-50 сильніше, ніж героїн).

У дитячій іграшці знайшли пакет небезпечних таблеток (ФОТО) - фото 2

Співробітники поліції подякували сімейній парі за те, що вони повідомили про небезпечну знахідку і передали наркотик в місцеве відділення. Також вони порадили всім громадянам уважно оглядати предмети перед використанням, особливо якщо вони були придбані в подібних магазинах.

Варто відзначити, що знайдені в іграшці таблетки фентанілу можуть призвести до летального результату, його смертельна доза для дорослої людини складає всього 2 мг. Жертвою цієї наркотичної речовини став знаменитий рок-музикант Принц у квітні 2016 року.

Нагадаємо, понад 50 кг наркотиків намагалися ввезти до Одеси разом з банановим вантажем. Наркотики намагалися ввезти з однієї з країн Південної Америки учасники української наркоугруповання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в аеропорту Стамбула в Туреччині поліція вилучила велику партію наркотику нового покоління.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини