Головна Новини Світ США У Facebook будуть видаляти будь-які матеріали з голосом Трампа: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Facebook будуть видаляти будь-які матеріали з голосом Трампа: деталі

У Facebook будуть видаляти контент з голосом екс-президента США Дональда Трампа

1 квітня 2021, 13:14
Поділіться публікацією:

У соціальній мережі Facebook заявили, що будуть видаляти будь-які матеріали з голосом екс-президента США Дональда Трампа через блокування облікових записів Трампа в Facebook та Istagram. Відповідний лист компанії розмістила невістка Трампа, журналістка Лара Трамп, у себе в Instagram.

У Facebook будуть видаляти будь-які матеріали з голосом Трампа: деталі

Дональд Трамп - фото з відкритих джерел

У повідомленні Facebook йдеться, що будь-який контент з голосом Дональда Трампа буде надалі видалятися, а до акаунтів, які його публікували, будуть застосовуватися додаткові обмеження.

"Відповідно до блокування, яке ми зробили відносно акаунтів Дональда Трампа в Facebook і Instagram, подальший контент, що містить голос Дональда Трампа, буде вилучений і призведе до додаткових обмежень цих акаунтів", — зазначено в листі.

Лара Трамп повідомила, що Facebook вже видалив відеотизер її інтерв'ю з тестем, яке повинно скоро вийти на Fox News. У Facebook заявили, що "це керівництво застосовується до всіх облікових записів і сторінок, включаючи Team Trump, і інших компаній на нашій платформі".

Нагадаємо, що облікові записи 45 президента США були заблоковані компанією Facebook в січні після заворушень і спроби штурму його прихильниками Капітолію. Генеральний директор компанії Марк Цукерберг тоді заявив, що "ризики, пов'язані з тим, що президент продовжить користуватися нашими послугами, просто занадто великі".

Нагадаємо, що після блокування Трампа в соцмережах, він запустив свій офіційний сайт 45office.com. Основна мета веб-платформи — підтримувати контакт і спілкуватися зі своїми шанувальниками. Зазначимо, що сайт Трампа чимось схожий на сайт чинного президента Джо Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини