Головна Новини Світ США У глави Пентагону діагностували серйозне захворювання: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У глави Пентагону діагностували серйозне захворювання: що відомо

Ллойд Остін хворий на рак простати

9 січня 2024, 21:53
Поділіться публікацією:

Американські медики діагностували рак простати у міністра оборони США Ллойда Остіна. Про це з посиланням на Національний військово-медичний центр Волтера Ріда повідомляє телеканал CNN, передає портал "Коментарі".

У глави Пентагону діагностували серйозне захворювання: що відомо

Ллойд Остін з перших днів вторгнення РФ сприяє допомозі України. Фото з відкритих джерел

Видання повідомляє, що наприкінці грудня минулого року очільник Пентагону переніс операцію з через рак простати.

Зазначається, що тепер Ллойда Остіна повторно госпіталізували через ускладнення. Зокрема, причиною погіршення здоров'я глави Пентагону стала інфекція.

Які відомо, що Ллойд Остін провів чотири дні у відділенні інтенсивної терапії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за підсумками останніх трьох місяців інтенсивних штурмових дій у Донецькій і Харківській областях російські загарбники не змогли досягти відчутних результатів. При цьому окупанти зазнали величезних втрат в особовому складі і техніці. Під час зимового наступу окупанти втратили понад 400 одиниць бойової техніки. Однак значні втрати не допомогли Росії бодай наблизитися до захоплення міст Куп'янськ і Авдіївка.

"Коментарі" також пишуть, що "Розділена Україна" зайняла третє місце у рейтингу журналу The Time, який склав топ-10 найбільших світових ризиків 2024 року. The Time пише, що у 2024 році Україна залишається де-факто розділеною тоді, як Росія має ініціативу на полі бою та матеріальну перевагу. Журнал вважає, що цей рік може стати переломним у війні, якщо Україна найближчим часом не розв'яже свої проблеми з кадрами, не збільшить виробництво зброї та не розробить реалістичну військову стратегію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини