Головна Новини Світ США У гонці за президентство, Трапм забув про пандемію, в той час як система охорони здоров'я США терпить крах
commentss НОВИНИ Всі новини

У гонці за президентство, Трапм забув про пандемію, в той час як система охорони здоров'я США терпить крах

Відсутність дій президента викликає серйозну стурбованість медичних експертів, оскільки вірус поширюється по всій країні

12 листопада 2020, 19:05
Поділіться публікацією:

На кожній зустрічі з виборцями президент США Дональд Трамп передбачав, що ЗМІ перестануть говорити про пандемію коронавірусу на наступний день після виборів. Але, як з'ясовується, ніхто так не ігнорує загострення трагедії в охороні здоров'я США більше, ніж сам президент.

У гонці за президентство, Трапм забув про пандемію, в той час як система охорони здоров'я США терпить крах

На думку американських ЗМІ, замість того, щоб взяти на себе управління державою під час коронавірусної та політичної кризи в США, Трамп просто сховався від громадськості в Білому домі, перед цим безпідставно заявивши, що вибори були вкрадені у нього обраним президентом Джо Байден.

Представники засобів масової інформації звинувачують Трампа в тому, що, замість того, щоб почати діяти відносно ситуації в галузі охорони здоров'я, яка вже стала неконтрольованою, він проводить час з радниками, вишукуючи спосіб перемогти на виборах, вже оголошених програними. Він навіть знайшов час, щоб провести чистку кадрів серед вищого керівництва Пентагону, і, схоже, проводить дні, спостерігаючи за новинами і публікуючи у Твіттері дезінформацію про шахрайство на виборах.

На думку американської громадськості, Трамп, його сім'я і його радники, по суті, витрачають всю свою енергію, відчайдушно намагаючись зберегти крісло глави держави. Це особливо разюча помилка команди поки ще чинного президента США, з огляду на кризу, пов'язану з Covid-19 і наступні економічні потрясіння, навіть для президента, який зменшував значення і брехав про справжню природу пандемії та неодноразово передбачав, що вірус просто зникне.

Раніше "Коментарі" писали про те, що TikTok готується протистояти адміністрації Трампа.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини