Головна Новини Світ США У Каліфорнії вакцину Moderna заборонили: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Каліфорнії вакцину Moderna заборонили: що сталося

Каліфорнія є самим постраждалим від коронавируса штатом США, оскільки тут зареєстрували майже 3 млн. Випадків COVID-19

18 січня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Зовсім недавно стало, що лікар однієї з Бостонських лікарень, який випробував на собі вакцину Moderna, отримав алергічну реакцію. Про це повідомляє The New York Times.

У Каліфорнії вакцину Moderna заборонили: що сталося

Вакцина Moderna (фото з відкритих джерелах)

Якого характеру алергія вказано не було, але стало відомо, що лікаря різко стало погано, що його довелося терміново госпіталізувати. У лікаря сильно паморочилося в голові, і було прискорене серцебиття. Як стало відомо, алергічною реакцією стали страждати все більшу кількість людей і влади штату Каліфорнія офіційно порекомендували тимчасово відмовитися від вакцинації Moderna.

Як повідомляє Fox News. головний епідеміолог штату Еріка Пан настійно рекомендує відмовитися саме цією вакциною робити щеплення. Вона зазначила, що всім постраждалим вводили вакцину з однієї партії.

"Більш висока, ніж зазвичай, число можливих алергічних реакцій зафіксовано від конкретної партії вакцини Moderna в одній з клінік вакцинації", — заявила Пан.

Який саме тип алергічної реакції був викликаний, медик не уточнила. Однак відомо, що в партії було понад 300 тисяч доз, які розподілили між понад 250 пунктами вакцинації.

Нагадаємо, у правління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA) оголосило, що надало дозвіл на екстрене використання вакцини COVID-19 Moderna для 18 років і старше в США. Настільки необхідні США вакцини повинні прибути в понеділок, щоб допомогти в боротьбі з останнім спалахом вірусу; в країні регулярно реєструється більше 3000 смертей в день. "Тепер, коли доступні дві вакцини для запобігання COVID-19", — сказав комісар FDA.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини