Головна Новини Світ США У Лас-Вегасі жінка виграла понад 1 млн доларів за 7 хвилин
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лас-Вегасі жінка виграла понад 1 млн доларів за 7 хвилин

Жінка приїхала до Лас-Вегаса на гру місцевої футбольної команди Рейдерс.

24 листопада 2021, 06:34
Поділіться публікацією:

Жителька Гавайських островів виграла понад $1 млн на ігровому автоматі лише за 7 хвилин. Про це повідомляє видання Las Vegas Review-Journal. Жінка приїхала до Лас-Вегаса на гру місцевої футбольної команди Рейдерс і після її поразки вирішила розважитися.

У Лас-Вегасі жінка виграла понад 1 млн доларів за 7 хвилин

Виграш - фото з відкритих джерел

Для гри гавайка вибрала ігровий автомат Wheel of Fortune Double Diamond у казино Main Street Station. За сім хвилин вона зірвала джекпот у розмірі $1025602 на ставці у два долари.

Нагадаємо, народний депутат від партії "Слуга народу" Максим Павлюк задекларував майже два мільйони гривень як виграш в лотерею. Цю інформацію можна переглянути у Єдиному державному реєстрі декларацій. Павлюк зазначив у своїй декларації, що 1 939 868 гривень – це лотерейний виграш, проте ці гроші надходили частинами із шести різних фірм. Як зазначає Телеграм канал "Шептун", всі ці фірми мають спільного власника і одну і ту ж юридичну адресу. До того ж всі "лотерейні виплати" прийшли Павлюку в один день і майже з невеликою різницею в часі. Зазначимо, що це не вперше, коли Павлюку значно щастило. Півроку тому нардеп уже декларував майже мільйон гривень, які він також виграв у лотерею.


Раніше президент України Володимир Зеленський запровадив низку санкцій проти українських телеканалів "NewsOne", "112 Україна", "ZIK". Нещодавно стало відомо, хто може стати наступним українським політиком, на якого накладуть низку санкцій. Проти цього народного депутата планують запровадити санкції за "співпрацю з Російською Федерацією, невизнаними республіками". Хто ця людина, дивіться у нашому матеріалі. Раніше повідомлялося, що міністерство охорони здоров'я почало турбуватися про представників ЛГБТ-спільноти. Центр громадського здоров'я МОЗ України оголосив десятимільйонний тендер щодо проведення досліджень гомосексуальних відносин між чоловіками. Подробиці про тендер дивіться на нашому сайті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини