Головна Новини Світ США У NASA розповіли, коли відправлять астронавтів на Місяць
commentss НОВИНИ Всі новини

У NASA розповіли, коли відправлять астронавтів на Місяць

Навколо Місяця астронавти NASA планують облетіти вже у 2022 році, після чого почнуть готуватися до висадки

3 серпня 2020, 08:43
Поділіться публікацією:

Висадити на Місяці екіпаж астронавтів NASA планує вже у 2024 році. Про це повідомив керівник Національного космічного агентства Джим Брайденстайн.

У NASA розповіли, коли відправлять астронавтів на Місяць

Фото: artemjew.ru

Активна фаза підготовки до освоєння Місяця в NASA почнеться вже у 2020-му. До кінця року в космос відправиться безпілотний космічний корабель, який повинен буде облетіти навколо супутника Землі. Потім цей же маршрут повторить ще один космічний корабель, але вже з астронавтами на борту. Це трапиться орієнтовно у 2022-му році.

Висадитися на місяць в NASA планують у 2024 році. Політ анонсували після того, як екіпаж приватного космічного корабля Crew Dragon успішно приводнився біля берегів США.

"Це велика перемога, але ми лише на початку шляху. Космічна програма "Артеміда" розрахована на те, щоб людина повернулася на Місяць. Ми хочемо полетіти туди й там залишитися. Ми хочемо навчитися жити та працювати на Місяці протягом тривалого часу", — розповів керівник космічного агентства.

Нагадаємо, в кінці травня космічний корабель Crew Dragon, який належить компанії Space X Ілона Маска, успішно доставив на МКС двох астронавтів NASA — Дагласа Хьорлі і Роберта Бенкена. Напередодні вони змогли повернутися на Землю та успішно приводнилися біля берегів Флориди. Це вперше в історії освоєння космосу астронавти вирушили на орбіту на борту приватного космічного корабля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини