Головна Новини Світ США У НАТО відверто розповіли, чи готові просто запросити Україну в Альянс
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО відверто розповіли, чи готові просто запросити Україну в Альянс

У НАТО готові лише говорити про наближення отримання запрошення України до членства в Альянсі

сьогодні, 18:24
Поділіться публікацією:

Україна продовжує рухатися до членства в НАТО, і переговори щодо цього питання тривають. Як нагадала постійна представниця США при НАТО Джуліанна Сміт, улітку Альянс чітко заявив, що Україна обов'язково стане його членом, повідомляє РБК-Україна, посилаючись на онлайн-брифінг для журналістів.

У НАТО відверто розповіли, чи готові просто запросити Україну в Альянс

Україна НАТО

Зокрема Сміт підкреслила, що на 75-му саміті НАТО цього літа було підтверджено, що Україна перебуває на незворотному шляху до членства і обов’язково стане частиною альянсу.

Вона також прокоментувала прагнення України отримати офіційне запрошення до НАТО. За її словами, на даний момент Альянс ще не готовий зробити цей крок, проте постійно веде переговори з українськими партнерами щодо подальшого наближення до вступу.

"Але, як завжди, ми продовжуватимемо розмови з нашими друзями в Україні, щоб поговорити з ними про те, як вони можуть продовжувати наближатися до цього альянсу", — зазначила постійний представник США при НАТО.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді свій план перемоги, який змусить кремлівського диктатора до миру. При цьому Зеленський назвав Путіна божевільним, який хоче й надалі продовжувати війну. Але, вважає президент, є комплекс заходів, які все ж таки можуть примусити його до миру.

Також "Коментарі" розповідали, що першим пунктом плану перемоги йде запрошення України до НАТО. Цей пункт розкритикували військові, адже за їх словами, запрошення, це не членство, тому цей пункт "ні про що". Але як бачимо, у НАТО навіть не готові надати Україні навіть це запрошення, оскільки і далі бояться ескалації у війні з РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини