Головна Новини Світ США У небі над США у «Боїнга» відмовив двигун (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над США у «Боїнга» відмовив двигун (ФОТО, ВІДЕО)

Двигун почав розпадатися прямо в повітрі

21 лютого 2021, 08:55
Поділіться публікацією:








Пасажирський літак Boeing 777-200, який належить американській авіакомпанії United Airlines, був змушений здійснити аварійну посадку через відмову двигуна.

У небі над США у «Боїнга» відмовив двигун (ФОТО, ВІДЕО)

Boeing 777-200 / Provided by Erik Conerty

Відомо, що літак вилетів в суботу, 20 лютого, з американського Денвера і прямував на Гаваї, але через 30 хвилин польоту у лайнера відмовив правий двигун, більш того — він почав розпадатися. На відео, опублікованому в мережі, видно, як двигун горить.

Видання ABC News інформує, що на борту Boeing знаходився 231 пасажир і 10 членів екіпажу. За попередніми даними, ніхто не постраждав. Літак зміг успішно повернуться в міжнародний аеропорт Денвера.

Однак, пролітаючи над містечком Брумфілд (штат Колорадо) від літака відвалилася частина двигуна і його уламки впали на територію житлового кварталу. Фотографії уламків Boeing опублікував місцевий відділ поліції. Про травмованих людей інформації немає. Співробітники поліції попросили жителів не підходити й не торкатися уламків, а відразу повідомляти про знахідку правоохоронців.

Нагадаємо, що у літака Boeing 737, який повинен був вилетіти з ізраїльського Бен-Гуріона в Кігалі загорівся двигун при розгоні перед зльотом. На борту повітряного судна перебувало 100 пасажирів. Незабаром їх евакуювали та доставили в аеропорт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку лютого 2021 року в міжнародному аеропорту Мадрида (Іспанія) після кількох годин кружляння над містом приземлився пасажирський літак авіакомпанії Air Canada, у якого зламалося шасі, а його частини потрапили у двигун. Ніхто з пасажирів, які знаходилися на борту, не постраждав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини