Головна Новини Світ США У Нідерландах вирішили, як покарають хакера, який вгадав пароль Трампа в Twitter
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нідерландах вирішили, як покарають хакера, який вгадав пароль Трампа в Twitter

Нідерландські прокурори підтвердили, що хакер успішно увійшов в акаунт президента США Дональда Трампа в Twitter, вгадавши його пароль

16 грудня 2020, 21:50
Поділіться публікацією:

У Нідерландах співробітники поліції заявили, що дійсно житель країни, місцевий хакер успішно зайшов в акаунт глави Овального кабінету Дональда Трампа в Twitter.

У Нідерландах вирішили, як покарають хакера, який вгадав пароль Трампа в Twitter

ФОТО: З відкритих джерел

Пароль в соціальній мережі Трампа був "MAGA2020!", І хакер успішно його зламав. Як повідомляє ВВС, поліція виявляється висувати проти хакера звинувачення, заявляючи, що він вів себе "етично". За словами самого програміста, він задоволений результатом, оскільки злом акаунта президента США доводить, як соціальні мережі незахищені.

"Хакер сам опублікував логін", — заявили в нідерландській поліції.

Пізніше програміст розповів співробітнику поліції, що досліджував надійність пароля, тому що були серйозні побоювання, якби цей аккаунт міг бути захоплений незадовго до президентських виборів. Правоохоронці відправили владі США свої висновки. Програміст повідомив журналістам про свій злом в кінці жовтня. Він сказав, що проводив перевірку акаунтів у соціальній мережі кандидатів на виборах в США, коли вгадав пароль американського президента.

Він не публікував ніяких твітів і не міняв ніяких налаштувань, але сказав, що зробив скріншоти деяких частин президентського акаунта.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що не зважаючи на те, програш Дональда Трампа під час американської виборчої компанії 2020 року і попри інавгурацію новообраного президента в наступному місяці, поки ще чинний президент США не може змиритися з тим, що доведеться покинути Білий дім. 6 грудня Дональд Трамп провів перший мітинг після поразки. Під час публічного виступу він говорив про масові махінації та порушення під час виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bbc.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини