Головна Новини Світ США У нову соцмережу Дональда Трампа вклали понад 1 мільярд доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

У нову соцмережу Дональда Трампа вклали понад 1 мільярд доларів

Trump Media

7 грудня 2021, 04:05
Поділіться публікацією:

Стоматологу в Італії загрожують кримінальні справи за спробу отримати щеплення від коронавірусу підроблену з силікону. Колишній президент Сполучених Штатів Америки бізнесмен Дональд Трамп заявив про отримання мільярда доларів інвестицій для нової соцмережі – Truth Social. Про це йдеться на сайті пресслужби компанії Trump Media & Technology Group (TMTG). Глава TMTG – Дональд Дж. Трамп – заявив: “1 мільярд доларів посилає важливе повідомлення Big Tech про те, що цензурі та політичній дискримінації потрібно покласти край. Америка готова до Truth Social, платформи, яка не дискримінуватиметься на основі політичної ідеології. Оскільки наш баланс буде розширюватися, TMTG матиме сильнішу позицію, щоб дати відсіч тиранії Big Tech”.

У нову соцмережу Дональда Трампа вклали понад 1 мільярд доларів

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Trump Media & Technology Group Corp планує злитися зі своїм партнером із розробки соцмережі Digital World Acquisition Corp для виходу на біржу акцій. Патрік Орландо, голова та генеральний директор Digital World Acquisition Corp., прокоментував: “Наша зосередженість на забезпеченні публічної вартості акціонерів керує нашими рішеннями, і, беручи ці зобов'язання щодо стратегічного вливання капіталу для зростання, ми віримо, що об'єднана компанія може розвиватися саме за допомогою неймовірно міцного фундаменту”.

Нагадаємо, Дональд Трамп збирається запустити власну соцмережу. Вона отримає досить гучну назву TRUTH Social. Про це стало відомо з прес-релізу з анонсом платформи. За розробку відповідає медіагрупа Trump Media & Technology Group. Дональд Трамп вирішив створити нову соціальну мережу, щоб "дати відсіч тиранії технологічних гігантів". Він згадав блокування його облікового запису в Twitter, при тому, що свої сторінки в ньому є навіть у деяких терористичних організацій.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини