Головна Новини Світ США У Нью-Йорку підтримали легалізацію марихуани: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку підтримали легалізацію марихуани: деталі

Губернатор штату вже пообіцяв підписати законопроект

31 березня 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

Обидві палати законодавчих зборів штату Нью-Йорк в США проголосували за законопроект, який легалізував вживання марихуани в рекреаційних цілях. Про це повідомляє видання Axios.

У Нью-Йорку підтримали легалізацію марихуани: деталі

У Нью-Йорку схвалили легалізацію марихуани - фото з відкритих джерел

Губернатор штату Ендрю Куомо вже пообіцяв підписати законопроект. Таким чином, Нью-Йорк стане 15-м штатом США, де буде дозволено вживання марихуани в цілях, не пов'язаних з медичними показаннями. Також документ зніме судимість з тисяч жителів штату, засуджених за звинуваченнями, пов'язаними з вживанням канабісу.

Зазначимо, що в липні 2019 року в Нью-Йорку декриміналізували вживання марихуани, після чого зберігання невеликої кількості канабісу перестало вважатися кримінальним злочином. У листопаді минулого року повідомлялося, що за легалізацію марихуани виступають більш ніж дві третини жителів США.

Нагадаємо, що на початок листопада 2020 року повністю легалізували як медичне, так і рекреаційне використання конопель наступні штати США: Аляска, Аризона, Вашингтон, Каліфорнія, Колорадо, Массачусетс, Монтана, Мен, Невада, Нью-Джерсі, Мічиган, Орегон, округ Колумбія і Південна Дакота.

Як раніше повідомляли "Коментарі", багато наркотики в Україні продаються цілком легально. Наприклад, тютюн — хто хоча б раз кидав курити, той знає, яка це страшна звичка. Про алкоголь і говорити не варто. Крім того, є кава, яку можна купити на будь-якому перехресті, а "кофеїнова ломка" теж дуже неприємна річ. До того ж надмірне вживання кави істотно погіршує стан здоров'я. Зрештою, є робота — у трудоголіків навіть вона викликає залежність. Однак зовсім скоро легальних наркотиків в Україні формально може стати більше. Формально. Що відбувається насправді вже зараз, розбиралися "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини