Головна Новини Світ США У Нью-Йорку пролунали вибухи: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку пролунали вибухи: що сталося

Місцеві жителі відчули струс землі

2 січня 2024, 16:25 comments1809
Поділіться публікацією:

У другий день 2024 року на трьох островах Нью-Йорка пролунали вибухи, після чого місцеві жителі повідомили про "струс землі". Як повідомляє портал "Коментарі", таку інформацію з місця події передають кореспонденти NBC New York.

У Нью-Йорку пролунали вибухи: що сталося

Нью Йорк. Фото: з відкритих джерел

Журналісти зазначають, що на острові Рузвельта, у Манхеттені та в Квінсі було голосно. Очевидці кажуть, що вибух близько 06:00 ранку за місцевим часом спричинив струс будівель.

Представник пожежної служби Нью-Йорка сказав, що інформації про постраждалих не було. Місцеві жителі розповіли, що їх прокинувся гучний звук. Водночас і самі пожежники відчули струс землі, після чого викликали газові та комунальні бригади.

"Це було дуже голосно. Стіни тремтіли, і було чути, як деренчать вікна. Вибух був настільки сильним, що здавалося, ніби вантажівка врізалася в нашу будівлю", — сказав один із мешканців Нью-Йорка.

Офіційні особи вивчають структуру будівель у районі після вибуху. Точної інформації про подію немає.

Зазначимо, раніше повідомлялося про те, що у центральній частині Японії стався землетрус магнітудою 7,6. Місцеві жителі нарахували понад 50 поштовхів. На жаль є жертви. Місцева влада наказала евакуювати понад 97 000 осіб у 9 префектурах на західному узбережжі острова Хонсю. Військових залучили до рятувальних операцій. Геологічна служба США назвала цей землетрус найсильнішим у регіоні за понад 4 десятиліття. Внаслідок стихійного лиха зруйновано будинки, також спалахнули пожежі. Крім цього, десятки тисяч будинків залишилися без світла. Так, у місті Вадима полум'я охопило кілька будівель. Після цього там з'явилося цунамі заввишки 1,2 метри.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США мають відповісти на масовані новорічні атаки РФ проти України: подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – землетруси у Марокко – кількість жертв уже підбирається до 1000.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини