Головна Новини Світ США У Нью-Йорку створили острів на колонах за 260 млн доларів (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку створили острів на колонах за 260 млн доларів (Фото)

В американському штаті Нью-Йорк створили острів для розваг та відпочинку

24 травня 2021, 07:49
Поділіться публікацією:

В американському штаті Нью-Йорк збудували острів-парк Літл-Айленд. Про це передає видання Dezzen. 

У Нью-Йорку створили острів на колонах за 260 млн доларів (Фото)

У Нью-Йорку створили унікальний штучний острів. Фото: kiyavia.com

Розважальний комплект вже відкрили, тому потрапити туди можна кожному охочому. Парк розташований на 132 бетонних колонах. Всі колони вкопані у дно річки Гудзон.

Будівництво парку обійшлося в круглу суму -   260 мільйонів доларів. Кошти були надані бізнесменом Баррі Діллером і його дружиною Діаною фон Фюрстенберг.

Спроектував Літл-Айленд британський дизайнер Томас Хізервік. З кінця 1990-х Хізервік стала одним із найважливіших дизайнерів Великобританії. Хізервік працює з командою з близько 180 архітекторів, дизайнерів та майстрів зі студії та майстерні в Кінгс Крос, Лондон. Митець брав участь у розробці багатьох проектів, деякі суперечливі, в тому числі Олімпійський котел, Новий Routemaster автобус і Павільйон Великобританії на виставці Expo 2010.

Велику увагу під час організації роботи острову звернули на заходи безпеки. Для цього було створено систему огорож і цілодобову охорону. Безпека на острові обійшлася  в 6 мільйонів доларів. 

Загальна площа парку становить близько 10 тисяч квадратних метрів. На території Літл-Айленд є три сцени для вистав. З червня до вересня у на штучному острові вже заплановано 500 заходів.

У Нью-Йорку створили острів на колонах за 260 млн доларів (Фото) - фото 2

Нагадаємо, що в США науковці навчилися переробляти пластик на корисний ресурс. Шкідливі відходи було перетворено в рідке реактивне паливо та мастильні матеріали. Новий процес є більш енергоефективним, ніж наявні методи, і триває приблизно годину. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини