Головна Новини Світ США У Пентагоні дали обнадійливу обіцянку Україні щодо війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні дали обнадійливу обіцянку Україні щодо війни

Міноборони США не фіксують вивезення великої кількості мешканців Херсона

9 листопада 2022, 08:40 comments1442
Поділіться публікацією:

Вашингтон допоможе Києву деокупувати від російських загарбників частину українських територій до зими. Білий дім зробить усе можливе, щоб підтримка України не ослабла, а лише збільшилась. Як передає видання "Коментарі", про це заявив представник Пентагону та бригадний генерал Пет Райдер. Заява Райдера оприлюднена на офіційному сайті Пентагону.

У Пентагоні дали обнадійливу обіцянку Україні щодо війни

Пентагон. Фото: з відкритих джерел

У США прогнозують, що росіяни не збираються йти з Херсона, незважаючи на наступ ЗСУ. Росіяни у Херсоні готуються до серйозних боїв. При цьому Міноборони США не фіксують вивезення великої кількості мешканців міста, незважаючи на заяви про депортацію українців.

Генерал США також підкреслив, що з зміною погодних умов і наближенням холодів, як у української, так і у російської армії виникне низка проблем.

За словами Пета Райдера, як українцям, так і росіянам проблематично просуватиме місцевістю. Особливо складнощі будуть з пересування "грунтовкою".

"У міру того, як ми наближаємося до зими, такі аспекти, як місцевість, бруд, сніг, лід будуть представляти проблеми. І тому ви продовжуєте бачити, як Україна проводить контрнаступ, щоб скористатися часом", — підсумував Райдер.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Росії готові до переговорів з Україною без попередніх умов.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Володимир Зеленський назвав умови для переговорів із РФ. Це: відновлення територіальної цілісності нашої країни; повага до Статуту ООН; відшкодування всіх збитків, завданих війною; покарання кожного військового злочинця; гарантії, що агресія не повториться. Чи є шанс, що ці умови буде виконано? Якщо ні, то яким чином може завершитися ця війна? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини