Головна Новини Світ США У Пентагоні назвали кількість українських військових, які проходять навчання за кордоном
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні назвали кількість українських військових, які проходять навчання за кордоном

Починаючи з квітня 2022 року, українські воїни прослухали понад 40 різних навчальних програм з більш ніж 20 бойових систем

31 березня 2023, 08:25
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день понад 11 тисяч українських захисників проходять навчання за кордоном. До "тренувальної коаліції" українських воїнів приєдналися 26 країн. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив представник Пентагону генерал Патрік Райдер.

У Пентагоні назвали кількість українських військових, які проходять навчання за кордоном

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Як зазначив Патрік Райдер під час спілкування з журналістами, навчання українських військових здійснюються міжнародними зусиллями у партнерстві з коаліцією "дружніх" держав. За його словами, починаючи з квітня 2022 року, українські воїни прослухали понад 40 різних навчальних програм із понад 20 бойових систем.

Райдер підкреслив, що Вашингтон продовжать подібні тренування і буде тісно працювати в цьому питанні з союзниками та партнерами, щоб українці отримали необхідну оборонну допомогу, якої вони потребують захисту країни і для того, щоб путінський режим більше не мав намірів атакувати Україну.

"Ми рішуче налаштовані підтримувати Україну стільки, скільки знадобиться", – наголосив він.

Зазначимо, 30 березня представник Пентагону Патрік Райдер заявив, що українські воїни завершили навчання на комплексах Patriot у США. Роботі із цими системами у Штатах навчалися 65 українських військовослужбовців.                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — які очікування на дипломатичному та військовому фронтах України – на що робить ставку Захід. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю проаналізували ситуацію, що склалася.

Також видання "Коментарі" повідомляло – якими будуть наслідки ордера на арешт Путіна – про що варто задуматися Сі Цзіньпіну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини