Головна Новини Світ США У Пентагоні пояснили, чому Україні вже немає сенсу бити ATACMS по Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні пояснили, чому Україні вже немає сенсу бити ATACMS по Росії

Ллойд Остін назвав ще одну причину, чому США забороняють Україні бити ATACMS по Росії

сьогодні, 12:35
Поділіться публікацією:

Офіційний Вашингтон не переглядав своєї позиції і, як і раніше, проти того, щоб українські війська використовували далекобійні ракети ATACMS для ударів по Росії. До того ж, наголошує Пентагон, країна-агресор вже перевела свої цілі за межі радіусу дії ракет. тому навіть, якби США дали свою згоду на удари по Росії, ці ракети не дістали б літаки, з яких ворог атакує українські міста та села. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Fox News" зробив глава Пентагону Ллойд Остін.

У Пентагоні пояснили, чому Україні вже немає сенсу бити ATACMS по Росії

Ллойд Остін. Фото: з відкритих джерел

У міністра оборони поцікавилися, яким буде результат війни, якщо США й надалі будуть проти ударів по Росії. Остін у відповідь заявив, що Росія вже нібито перевела літаки, які вона використовує для запуску керованих авіабомб, за межі радіусу дії ATACMS за 300 кілометрів від українського кордону.

"Я думаю, що у них (українців, — ред.) є здатність продовжувати завдавати ударів на великій відстані, і вони це зроблять", — сказав міністр оборони США.

Глава Пентагону додав, що Україна має багато можливостей, які США надали в плані безпілотників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — деякі ракети українського виробництва вже пройшли апробування. Але треба ще закрити низку питань, зокрема, вирішити проблеми з комплектуючими, необхідними для ракет. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів нардеп, голова постійної української делегації у Парламентській Асамблеї НАТО Єгор Черньов.

Парламентарій зазначив, що незабаром усі побачать результати застосування українських балістичних ракет.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини