Головна Новини Світ США У Пентагоні розповіли, чи вдалося Україні своїм опором відмінити план Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні розповіли, чи вдалося Україні своїм опором відмінити план Путіна

Прес-секретар Пентагону Джон Кірбі заявив у понеділок, що Росія не очікувала такого "жорсткого та рішучого опору" з боку України

1 березня 2022, 11:35 comments3324
Поділіться публікацією:

Спікер Пентагону Джон Кірбі заявив, що РФ не очікувала на такий "жорсткий і рішучий опір" з боку українського народу, але при цьому Джон Кірбі наголосив, що це не означає, що плани Путіна було зірвано і він відмовився від подальшого вторгнення в Україну. Відведення російських військ не станеться. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Джон Кірбі заявив під час спілкування з журналістами, пише "Голос Америки".

У Пентагоні розповіли, чи вдалося Україні своїм опором відмінити план Путіна

Джон Кірбі, речник Пентагону. Фото: з відкритих джерел

Кірбі зазначив, що українці відважно дають відсіч російському агресору, не дозволяючи взяти Київ як головну мету Путіна. Крім того, опір українців став проблематичним просування російських військ на південь.

Спікер Пентагону зазначив, що Збройні сили України та суспільство дало відсіч російським військовим, у російської армії є проблеми з логістикою, а також свої внутрішні проблеми, які уповільнюють наступ у глиб України.

Джон Кірбі зазначив, проте, незважаючи на спектр проблем, що виникли у російської армії, президент РФ Володимир Путін не збирається коригувати свої плани щодо вторгнення в Україну.

У США вважають, що росіяни робитимуть висновки зі своїх помилок і знову атакуватимуть Україну. Йти з цієї війни невдахами російські не збираються, вони продовжать свою війну проти суверенної держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардеп Олексій Гончаренко розповів, що головний союзник Путіна у війні проти України Лукашенко може відмовитися від ідеї допомагати з вторгненням та погодитись на умови Заходу про солідну винагороду та гарантії безпеки. Торги продовжуються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини