Головна Новини Світ США У Пентагоні відповіли – чи вистачить США зброї для довгострокової підтримки України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні відповіли – чи вистачить США зброї для довгострокової підтримки України

Заступник голови Міноборони США Сабріна Сінгх заявила, що США завжди матимуть достатньо озброєння для свого війська та України

26 липня 2023, 14:54
Поділіться публікацією:

У США вистачить озброєння як для забезпечення своєї армії, так і для надання військової допомоги Україні, яка бореться проти російської агресії. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробила заступник голови Міноборони США Сабріна Сінгх.

У Пентагоні відповіли – чи вистачить США зброї для довгострокової підтримки України

Заступник спікера Міноборони США Сабріна Сінгх. Фото: flickr.com

Заступник голови Міноборони США розповіла, що перш ніж відправити той чи інший пакет військової допомоги Україні це питання проходить колегіальне обговорення.

"Ми проводимо зустрічі, де наші служби можуть висловити свою думку щодо того, що у них є, а потім, звісно, секретар та голова ведуть розмови з президентом, з Білим домом про те, що нам потрібно надати Україні", — зазначила Сабріна Сінгх.

Вона наголосила, нехай ні в кого у світі не виникне сумніву в тому, що Вашингтон завжди підтримуватиме рівень оборони американської армії і водночас матиме можливість протягнути руку допомоги українському народу.

"Знаєте, одна з речей, яку продовжує повторювати президент та продовжує повторювати держсекретар – це те, що ми з Україною на довгострокову перспективу", – резюмувала Сабріна Сінгх.

Зазначимо, при цьому, незважаючи на запевнення США, як одного з ключових союзників України, у тому, що Україна отримує все необхідне для відбиття російської агресії, ЗСУ все ще потребують багатьох видів озброєння, без яких перемога над Росією неможлива. Зокрема, США ніяк не наважаться прискорити постачання винищувачів F-16, не дають нам далекобійних ракет ATACMS. Багато військових аналітиків, у тому числі західні, вказують, що союзники слабко підготували ЗСУ для наступу, не надавши багато з запитуваного. Про що свідчить вся ця ситуація? Які глобальні висновки мають зробити для себе Україна та країни того ж колективного Заходу, а можливо, не тільки вони? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що не так із обіцяними F-16: союзники ніяк не можуть вирішити головну проблему.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини