Головна Новини Світ США У Пентагоні засмутили РФ: США не зменшуватимуть чисельність військ у Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні засмутили РФ: США не зменшуватимуть чисельність військ у Європі

Представник Пентагону Джон Кірбі заявив, що Вашингтон не розглядає можливості скорочення чисельності американських військ у Європі

9 січня 2022, 12:45
Поділіться публікацією:

Ультимативні вимоги та погрози не вплинули на позицію Вашингтона. У Пентагоні не мають наміру скорочувати кількість військ та озброєнь США у країнах Європи. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив представник Пентагону Джон Кірбі у Twitter.

У Пентагоні засмутили РФ: США не зменшуватимуть чисельність військ у Європі

Прибуття піхотних військ США до Польщі. Фото: getty images

Раніше телеканал NBC News повідомляв, що у нього з'явилася достовірна інформація від джерел у Білому Домі про те, що на переговорах з російською стороною Адміністрація Джо Байдена має намір погодитися на скорочення військ США у східних європейських країнах, якщо Росія гарантує, що теж піде на дзеркальні кроки.

Представник Пентагону заявив, що ця інформація не відповідає дійсності і повідомлення NBC News не відповідають тій офіційній позиції, яку займають США перед зустріччю з російською делегацією. США не збираються скорочувати кількість військового контингенту у Східній Європі. Це може бути предметом переговорів. При цьому Джон Кірбі наголосив, що США не мають наміру переглядати свою позицію з цього питання ні перед початком переговорів ні щодо їх завершення.

Джон Кірбі зазначив, у цей же ряд можна віднести питання військ США у країнах Балтії та Польщі. Це питання може бути предметом дискусії з російською стороною. Тому та кількість американських військ, яка є на сьогоднішній день, не може бути зменшена.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Білому Домі збільшують козирі перед зустріччю з російською стороною у Швейцарії 10 січня. Саме тому з Вашингтона надійшла новина про посилення пакету санкцій проти Росії, якщо Кремль вирішить вторгнутися до України. В Адміністрації Байдена запевняють, що нового удару російська економіка точно не витримає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини