Головна Новини Світ США У Пентагоні знову заговорили про ескалацію з боку РФ: на яку відповідь чекають
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні знову заговорили про ескалацію з боку РФ: на яку відповідь чекають

Пентагон і далі виступає проти того, щоб надати Україні право використовувати американську зброю для ударів вглиб Росії

16 серпня 2024, 18:43
Поділіться публікацією:

Сполучені Штати Америки залишаються непохитними у своєму рішенні не дозволяти використання західної зброї для далекобійних ударів по Росії. Про це повідомила заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх під час брифінгу, інформує "Голос Америки".

У Пентагоні знову заговорили про ескалацію з боку РФ: на яку відповідь чекають

Сабріна Сінгх

Сінгх підкреслила, що США надали Україні необхідні ресурси й працювали над визначенням параметрів їхнього використання, які залишаються незмінними. Вона також зазначила, що ефективність українських військових на полі бою залежить від об’єднання можливостей, наданих різними партнерами.

"Ви повинні пам’ятати, це не тільки Сполучені Штати, це коаліція країн, які об’єднуються, надаючи зброю, засоби та підтримку Україні. Ми вважаємо, що найкращий спосіб, за допомогою якого вони можуть бути ефективними на полі бою, — це об’єднати ці можливості разом і продовжувати відкидати російські сили, щоб повернути свою суверенну територію. Це не обов’язково станеться, завдаючи дальніх глибоких ударів усередині Росії", — сказала Сінгх.

Представниця Пентагону також звернула увагу на можливість ескалації з боку Росії, навіть попри відсутність серйозної відповіді Кремля на попередні українські операції на російській території.

"Звісно, ми стурбовані ескалацією. Те, що Росія не відповіла на щось, не означає, що вона не зможе чи не відповість у майбутньому. І це те, на що адміністрація завжди зважує", — додала Сінгх.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що США не дозволяють Україні використовувати свою зброю для завдання ударів вглиб РФ. При цьому є думка, що в Штатах хотіли б прискорити проведення мирних переговорів між Україною та РФ, щоб кандидат від Демократичної партії на виборах отримав бонуси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини