Головна Новини Світ США У Республіканській партії натякнули на "плані Б" щодо допомоги Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Республіканській партії натякнули на "плані Б" щодо допомоги Україні

Сенатор-республіканець заявив, що, якщо не вийде досягти угоди про безпеку кордонів, то законодавці перейдуть до "плану Б"

26 січня 2024, 13:45
Поділіться публікацією:

Сенатор від Республіканської партії Джон Тьюн заявив про "критичний момент" у питанні можливої угоди Сенату щодо безпеки кордону з Мексикою. Як повідомляє портал "Коментарі", про це він заявив під час спілкування з представниками мас-медіа, пише "Reuters".

У Республіканській партії натякнули на "плані Б" щодо допомоги Україні

Сенатор Джон Тюн. Фото: з відкритих джерел

Сенатор заявив, що необхідно докласти всіх зусиль, щоб укласти угоду з демократами та Білим домом.

"А якщо ми не зможемо цього досягти, тоді перейдемо до плану Б", — сказав Тьюн.

У чому полягає план Б і як його можна реалізувати сенатор не сказав. Він лише зазначив, що на даний момент все ще робляться спроби дійти висновку, який "задовольнив би багатьох республіканців" і важливе питання допомоги для України було розблоковано.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США та Європейському Союзі нібито серйозно стурбовані постачанням Північної Кореї снарядів та можливим постачанням ракет – для Росії. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відверто заявляє, що, схоже, Північна Корея для РФ є більш ефективним партнером, ніж для України – країн Заходу, які постачають нам артилерійські боєприпаси. Він наголошує, що ЗСУ відчувають гостру нестачу артснарядів та боєприпасів до ППО. Координатор Ради нацбезпеки та оборони Білого дому Джон Кірбі також констатує, що у ЗСУ виник дефіцит коштів для ППО. Але розводить руками – мовляв, справа за Конгресом. Підсумки першого цього року (а всього 18) засідання у форматі "Рамштайн" конкретику не принесли. Що відбувається з воєнною допомогою Україні? Чому під кінець другого року вторгнення РФ маємо такі проблеми? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини