Головна Новини Світ США У Республіканській партії звернулися з проханням до Зеленського: що чекають від України в 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

У Республіканській партії звернулися з проханням до Зеленського: що чекають від України в 2024 році

Сенатор США Ліндсі Грем вважає, що в Україні у 2024 році мають відбутися вибори

24 серпня 2023, 07:17 comments3132
Поділіться публікацією:

Незалежно від того, чи триватиме повномасштабна війна в Україні, чи ні, США розраховують на те, що в Україні відбудуться вибори. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив Сенатор США від Республіканської партії Ліндсі Грем, повідомляє "Радіо Свобода".

У Республіканській партії звернулися з проханням до Зеленського: що чекають від України в 2024 році

Ліндсі Грем. Фото з відкритих джерел

Беручи участь у прес-конференції у Києві, сенатор звернувся до президента України Володимира Зеленського із закликом провести у 2024 році чесні та демократичні вибори. Республіканець погодився з тим, що перший виклик, який доводиться долати Україні – це повномасштабне вторгнення, але навіть незважаючи на те, що в країні діє воєнний стан, не можна сумніватися, що в Україні поважають демократичні цінності. До того ж американському народу, який підтримує українців у боротьбі за незалежність, дуже важливо знати, що Україна змінилася.

Грем зазначив, що Україна в минулому заробила собі негативний імідж "дуже корумпованої" країни. Тепер, коли Вашингтон передає Україні фінансову допомогу та військову зброю на мільярди доларів, фінансисти уважно стежать за використанням цих коштів і поки що не бачать, щоб були якісь прояви корумпованості.

"Ми слідкуємо за кожним доларом, за кожною одиницею зброї. Ми продовжуємо робити свій внесок. І я задоволений тим, що українці не наживаються на американському народі", – заявив Ліндсі Грем.

Він наголосив, що тепер настає той період, коли Україні варто зробити важливий крок у бік становлення міцної демократії, що без проведення демократично та прозорих виборів просто неможливо.

Також Грем зізнався, що американський народ дуже цінує те, що зробили українці. Ними пишається весь цивілізований світ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — якби не рішення США, Путін, можливо, не вторгся б в Україну: екс-директор ЦРУ зробив заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василь

26 серпня 2023, 09:15

У нас в 2019 році що вибори були не прозорі, не демократичні, чи що? От де яким президент Зеленський в Україні, як ,,кость в глотке,,, Рашки працюють.

Николай

25 серпня 2023, 15:12

А вони собі як знають, божеволіють, канають, а нам робити своє! У Нас війна!!! які вибори???


Новини