Головна Новини Світ США У річницю терактів 2001 року Трамп коментуватиме боксерський матч
commentss НОВИНИ Всі новини

У річницю терактів 2001 року Трамп коментуватиме боксерський матч

ЗМІ відзначають, що це не перша поява Трампа на боксерських спортивних заходах

8 вересня 2021, 23:07
Поділіться публікацією:

11 вересня колишній президент США Дональд Трамп буде коментувати боксерський поєдинок між ексчемпіоном у важкій вазі Евандером Холіфілдом і колишнім чемпіоном UFC у напівважкій вазі Вітор Белфорт. Про це повідомляють американські телеканали NBC News і CBS News з посиланням на пресреліз 45-го президента США.

У річницю терактів 2001 року Трамп коментуватиме боксерський матч

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

ЗМІ відзначають, що це не перша поява Трампа на боксерських спортивних заходах, однак перша з того часу, як він залишив посаду. Поєдинок, який "без фільтрації" коментувати Трамп, відбудеться в Голлівуді, штат Флорида.

"Я люблю великих бійців і чудові бої. Я з нетерпінням чекаю зустрічі з ними в цю суботу і можливості поділитися своїми думками. Ви не захочете пропустити це особлива подія", — йдеться в заяві колишнього президента.

Для 58-річного Евандера Холіфілда це буде перший професійний двобій за 10 років. Він замінить Оскара Де Ла Гояю який не вийде на ринг з Вітор Белфорт через коронавірусну хворобу.

Зауважимо, інші експрезиденти цього дня відвідають пам'ятні місця в честь 20-ї річниці терактів у вересні 2001 року. Джордж Буш поїде до меморіалу 11 вересня у Шанксвілл, штат Пенсільванія. Барак Обама відвідає меморіал 11 вересня в Нью-Йорку. Президент Джо Байден побуває у всіх трьох місцях терактів.

Нагадаємо, соціальні мережі Facebook і Instagram заблокували акаунт колишнього президента США Дональда Трампа на два роки — до січня 2023. Про це пише CNBC. Компанія, яка займається соцмережами, повторно оцінить — чи представляє Трамп загрозу громадській безпеці. І якщо все ще так — блокування продовжать.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини