Головна Новини Світ США У роботі Facebook і Instagram стався масовий збій
commentss НОВИНИ Всі новини

У роботі Facebook і Instagram стався масовий збій

Однак через якийсь час Facebook і Instagram відновили роботу

9 квітня 2021, 04:15
Поділіться публікацією:

У ніч на 9 квітня в роботі соціальної мережі Facebook стався масовий збій. Користувачі поскаржилися на проблеми з доступом до акаунтів і сайту через браузер.

У роботі Facebook і Instagram стався масовий збій

Facebook - фото из открытых источников

При спробі відкрити Facebook з'являється повідомлення: "Вибачте, щось пішло не так. Ми працюємо над тим, щоб все полагодити якнайшвидше".

Також деякі користувачі поскаржилися на проблеми з доступом в Instagram. Про проблеми з доступом до сайту повідомили користувачі Києва, Дніпра, Харкова та інших міст. Також про проблеми з доступом до соціальної мережі повідомили в США, Канаді, Чехії, Греції і країнах Європи.

Водночас труднощів з доступом до соціальної мережі через мобільний додаток не було.

Що саме стало причиною збою — поки невідомо. Однак через якийсь час Facebook і Instagram відновили роботу.

Нагадаємо, американська компанія Facebook Inc. планує створити окремий сервіс для ув'язнених The Re-Entry. Повідомляється, що новий додаток має буде допомогти людям адаптуватися після повернення з в'язниці в суспільство. Реклама додатка The Re-Entry вже з'явилася в стрічці деяких користувачів Instagram. Користувачів просять протестувати додаток, позиціонується як таке, яке може допомогти в "підготовці до життя після в'язниці за підтримки спільноти". "Ми вивчаємо різні способи допомогти закрити прогалини, з якими стикаються представники маргіналізованих спільнот в наших додатках", — заявили в компанії і закликали залишити відгук про програму. Разом з тим, зараз рекламу додатка прибрали, так як вона призначалася "для внутрішнього тестування". Звичайні користувачі не повинні були побачити дане оголошення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини