Головна Новини Світ США У спа-салонах США сталася стрілянина: багато жертв
commentss НОВИНИ Всі новини

У спа-салонах США сталася стрілянина: багато жертв

За кілька годин правоохоронці затримали підозрюваного у стрільбі в Черокі

17 березня 2021, 05:27
Поділіться публікацією:

У салонах в американській Атланті і передмісті сталося три випадки три стрільби, в результаті яких загинули щонайменше сім осіб. Про це повідомляє The Associated Press.

У спа-салонах США сталася стрілянина: багато жертв

Роберт Аарон Лонг (фото з відкритих джерел)

Дві стрільби відбулися в спа-салонах в Атланті, які знаходяться через дорогу один від одного. Були вбиті чотири жінки. Ще одна стрілянина сталася в масажному салоні в окрузі Черокі на північ від Атланти, де три людини були вбиті, ще двоє отримали поранення. У лікарні два з них померли.

За кілька годин правоохоронці затримали підозрюваного у стрільбі в Черокі — зазначається, що це 21-річний Роберт Аарон Лонг з Вудстока. Повідомляється, що поки немає ніяких вказівок на мотив. Чиновники округу Черокі розповіли, що поки невідомо, чи пов'язані ці події між собою, але вони розглядають таку можливість.

Нагадаємо, в США в місті Пайн-Блафф (штат Арканзас) 1 березня сталася стрілянина в школі, в результаті якої був важко поранений 15-річний учень навчального закладу. Деякі ЗМІ навіть поширили інформацію про смерть хлопчика. Правоохоронці повідомили, що один з учнів середньої школи під час перерви відкрив стрілянину в коридорі і серйозно поранив свого однокласника, якого по повітрю доставили в лікарню Літл-Рока, де він знаходиться "в дуже важкому стані". Той, хто стріляв спробував сховатися, але поліцейська собака вийшла на його слід в одному з сусідніх районів і він був затриманий. Пізніше з'явилася інформація, що потерпілий учень помер від отриманих поранень, але поліція спростувала її. Затриманий за стрілянину підліток поміщений в ізолятор для неповнолітніх. Нагадаємо, невідомий відкрив стрілянину і поранив трьох людей на вулиці Міддлтон-роуд в Хакні, Лондон. Один з постраждалих у важкому стані, двоє інших перебувають в одній з лікарень Великобританії. Британська поліція була викликана на місце події близько 21:45 за місцевим часом в понеділок. Місце злочину оточене.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини