Головна Новини Світ США У США 22 людини загинули, а більше 40 - пропали безвісти в результаті повені
commentss НОВИНИ Всі новини

У США 22 людини загинули, а більше 40 - пропали безвісти в результаті повені

Повінь в сільській місцевості призвели до руйнувань доріг

24 серпня 2021, 23:24
Поділіться публікацією:

В американському штаті Теннессі (округ Хамфріс) повінь в результаті сильного дощу привела до значних руйнувань інфраструктури і будинків місцевих жителів. Відомо про 22 загиблих і понад 40 зникли безвісти. Про це повідомляє американське видання ABC News.

У США 22 людини загинули, а більше 40 - пропали безвісти в результаті повені

Повінь - фото з відкритих джерел

Повінь в сільській місцевості призвели до руйнувань доріг, веж мобільного зв'язку та телефонних ліній. За інформацією Національної служби погоди, за добу в штаті випало до 43 см дощу. В Агентстві з надзвичайних ситуацій штату Теннессі оголосили про надзвичайну ситуацію, оскільки вода розмила сільські дороги і шосе. Президент США Джо Байден назвав те, що діється в Теннессі — катастрофою. Він надав федеральну допомогу для відновлення округу Хамфіс.

У вівторок влада штату підтвердила, що в списку зниклих без вести точно є 10 осіб. Це інформація від служб екстреної допомоги, які ходять від хати до хати і шукають тих, хто був у списку зниклих без вести з самого початку. Це приблизна цифра, оскільки в окрузі досі немає мобільного зв'язку.

У департаменті Червоного Хреста повідомили, що в результаті повені понад 90 осіб залишилися без даху над головою. На сторінці GoFundMe збирають кошти на похорон 7-місяніх близнюків. Їх вирвало з рук батька, який намагався втекти з дітьми від повені.

Нагадаємо, в Туреччині стався найсильніший повінь. Як стало відомо, стихія обрушилася на турецьке узбережжя чорного моря. В результаті повені затопило місто Архави і кілька прилеглих селищ. Повідомляється, що на цей момент в цей район можна дістатися тільки на човні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини