Головна Новини Світ США У США автомобілі KIA та Hyundai почали самозайматися: відомо про 161 пожежу
commentss НОВИНИ Всі новини

У США автомобілі KIA та Hyundai почали самозайматися: відомо про 161 пожежу

У США почалось розслідування - перевіряють 3 мільйони автомобілів

29 грудня 2021, 12:47
Поділіться публікацією:

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США (NHTSA) звітує про початок розслідування щодо випадків самозаймання автомобілів компаній KIA та Hyundai. Нині зафіксовано 161 пожежу. Фахівці підозрюють, що у авто відмовляє двигун. Нині вони почали перевірку трьох мільйонів автомобілів. Про це повідомляє Autoblog.

У США автомобілі KIA та Hyundai почали самозайматися: відомо про 161 пожежу

KIA та Hyundai почали самозайматися. Фото з відкритих джерел

"Пожежі автомобіля пов’язані з двигунами Theta II GDI, Theta II MPI, Theta II MPI, Nu GDI та Gamma GDI корейських автовиробників. Охоплені моделі включають Hyundai Sonata, Santa Fe та Elantra, а також Kia Sorento, Rio, Optima та Soul. Охоплені модельні роки з 2011 по 2016 рік," — повідомляють у NHTSA.

Агентство повідомляє, що троє людей, які стали свідками самозаймання автомобілів, повідомили про травми очей та опіки. Представники компанії Hyundai вже заявили, що продовжують співпрацювати з NHTSA щодо загоряння двигунів, вони відкливають ті авто, що мають підозри. У KIA, своєю чергою, поки не дають детальних коментарів щодо цієї ситуації.

"Hyundai вжила численні активні дії для вирішення проблем з двигуном, включаючи проведення кількох відкликань, запуск нової технології моніторингу двигуна, надання розширених гарантій та покращення реакції нашого обслуговування клієнтів", – йдеться у  заяві компанії.
Нагадаємо, минулого року ці дві південнокорейські компанії погодилися на штраф у 210 млн доларів після того, як вони не своєчасно відкликали 1,6 млн авто, що мали проблеми із силовими установками.

Читайте також: Шведська компанія створила літаючий електроскутер: польоти на пристрої стануть доступними кожному



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини