Головна Новини Світ США У США чоловік вбив двох своїх маленьких дітей через "зміїну ДНК" його дружини
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловік вбив двох своїх маленьких дітей через "зміїну ДНК" його дружини

40-річний чоловік на допиті зізнався співробітникам ФБР, що скоїв убивство за допомогою рушниці

14 серпня 2021, 01:04
Поділіться публікацією:

Житель Америки вбив своїх малолітніх дітей, оскільки вірив у конспірологічні теорії про рептилоїдів. Про це повідомляє NBC з посиланням на дані розслідування. Метью Тейлора Коулмена звинуватили у вбивстві дворічного сина і 10-місячної дочки. Дітей убили минулого тижня в Мексиці, а потім їх батько був затриманий при поверненні в США.

У США чоловік вбив двох своїх маленьких дітей через "зміїну ДНК" його дружини

Поліція (фото з відкритих джерел)

40-річний чоловік на допиті зізнався співробітникам ФБР, що скоїв убивство за допомогою рушниці для підводного полювання. За його словами, він убив дітей, оскільки вони повинні були вирости справжніми чудовиськами. Мовляв, його дружина передала їм свою "зміїну ДНК". Чоловік назвав вбивство єдиним способом, щоб врятувати світ.

Суд постановив, що обвинувачений залишиться під вартою без права звільнення під заставу.

Нагадаємо, в Південній Кореї військовослужбовець флоту наклала на себе руки. Трагічний випадок розслідуватимуть. Про це повідомляє Reuters. Відомо, що президент Південної Кореї Мун Чже Ін розпорядився, щоб Міністерство національної оборони розслідувало самогубство жінки-сержанта. Раніше вона повідомила про сексуальні домагання з боку свого командира. Президент Мун Чже Ін висловив співчуття родині загиблої. Своєю чергою міністр оборони Сухий Вук вибачився перед сім'єю жінки та громадськістю. Міністр додав, що результати розслідування будуть оприлюднені.

Військовослужбовця знайшли мертвою в її квартирі в четвер, повідомили в міністерстві оборони. Також відомо, що вона скаржилася на сексуальні домагання з боку її командира в ресторані в кінці травня. Подробиці інциденту не повідомляються. Повідомляється, що в травні вже сталося одне самогубство. Тоді на себе наклала руки старший сержант військово-повітряних сил (ВПС), звинувативши свого колегу в сексуальному насильстві.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.nbcnews.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини