Головна Новини Світ США У США чоловік виграв велику суму в лотерею і потонув
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловік виграв велику суму в лотерею і потонув

Переможець так і не встиг скористатися грошима, які він виграв

30 вересня 2021, 17:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У штаті Мічиган було виявлено тіло 57-річного Грегорі Джарвіса. Як пізніше було встановлено, загиблий незадовго до смерті виграв велику суму в лотерею. Про це повідомляє видання АВС12.

У США чоловік виграв велику суму в лотерею і потонув

Фото: New York Post

За інформацією джерела, напередодні чоловік зірвав джекпот в лотереї Club Keno. Сума виграшу склала 45 000 доларів. Однак перевести в готівку гроші Грегорі Джарвіс не зміг, оскільки у нього була відсутня карта страхування. Чоловік подав заявку на отримання карти. Відповіді переможець так і не дочекався.

В останній раз знайомі чоловіки бачили його 19 вересня, через шість днів після того, як він виграв у лотерею. В ту ніч він вийшов з готелю і попрямував у невідомому напрямку. Через два дні в поліцію надійшло повідомлення про те, що на приватному пляжі в затоці Сагіно виявлено тіло Джарвіса. Поруч з ним був його човен.

Начальник поліції зазначив, що за попередньою інформацією, в ту ніч Грегорі прив'язав свій човен, після чого послизнувся, впав і сильно вдарився головою. Розтин підтвердив, що чоловік дійсно потонув, а на його голові були травми, що підтвердило версію.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що В Дніпрі в найбільшому аквапарку міста "Happy Day" потонула 9-річна дитина. На місце події прибули дві машини швидкої допомоги. Однак незважаючи на всі старання, медикам не вдалося врятувати життя дитини. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Черкаській області в річці виявили труп чоловіка зі слідами насильницької смерті. Напередодні чоловік посварився з матір'ю і пішов з дому. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини