Головна Новини Світ США У США чоловік випадково вбив свою маленьку доньку
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловік випадково вбив свою маленьку доньку

Батько випадково вистрілив у свою дочку з рушниці

29 листопада 2021, 17:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки чоловік убив свою малолітню дочку. Про це повідомляє видання Fox News.

У США чоловік випадково вбив свою маленьку доньку

Ілюстрація. Фото: Pixabay

Як стало відомо, трагедія сталася в американському місті Голлсвіл, що в штаті Техас. Під час полювання чоловік випадково вистрілив із рушниці у свою 11-річну дочку. Дівчинка зазнала серйозних поранень.

На місце події поспішили медики. Вони запросили гелікоптер для госпіталізації потерпілої, проте через погану погоду повітряне судно не змогло прибути на виклик.

Лікарі негайно доставили дитину до найближчого медичного закладу. Незважаючи на зусилля медиків, постраждалу не вдалося врятувати. Від отриманих травм потерпіла померла у стінах лікарні.

Співробітники правоохоронних органів розпочали розслідування за цим фактом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Туреччині потужний ураган вбиває людей та руйнує будівлі. Сильний поривчастий вітер знищив дах однієї з будівель. Під завалами опинилися кілька людей. Декілька громадян загинули на місці від отриманих травм. Інші громадяни отримали поранення та були госпіталізовані. Окрім того, ураган обрушив велике дерево на пасажирський автобус. Декілька пасажирів отримали травми. Докладно про це читайте в нашій статті.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що через зливи в Індії утворюються повені. Потоки води руйнують будинки. Людям доводиться залишати свої будинки та евакуюватись у безпечні райони. В одному з індійських штатів за місяць випало близько тисячі міліметрів опадів у вигляді дощу. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини