Головна Новини Світ США У США чоловік вистрибнув з літака, який вже вирулював на злітну смугу
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловік вистрибнув з літака, який вже вирулював на злітну смугу

Причини і обставини події встановлюються

27 червня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

В аеропорту Лос-Анджелеса пасажир літака рейсу United Express, який вирулював на злітну смугу, вистрибнув з нього після бійки на борту. Правопорушник був затриманий і госпіталізований. Як пише CNN, в салоні літака сталася сварка між двома чоловіками, яка переросла в бійку. В цей час один з учасників конфлікту відкрив двері літака, активувавши аварійний затвор, і вистрибнув на доріжки для рулювання.

У США чоловік вистрибнув з літака, який вже вирулював на злітну смугу

Літак (фото з відкритих джерел)

Як розповіли очевидці, перед тим як самовільно покинути борт, чоловік стукав у двері кабіни пілотів. Під час стрибка правопорушник отримав травми. Його затримали і доставили в місцеву лікарню співробітники правоохоронних органів.

Причини і обставини події встановлюються. Інші пасажири рейсу не постраждали.

У США чоловік вистрибнув з літака, який вже вирулював на злітну смугу - фото 2


Як ми повідомляли раніше, неприятний інцидент стався 23 червня за участю одного з народних депутатів фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка, на території столичного аеропорту "Бориспіль". Пасажири, що поспішають потрапити в Ужгород, не змогли вилетіти вчасно, тому що нардеп влаштував зйомку на тлі їх літака.

За повідомленням журналіста Віталія Дієслова, якому вдалося сфотографувати спроби Тищенко записати селф-відео для, ймовірно, якийсь черговий промо-кампанії, пасажирам рейсу "Київ-Ужгород" довелося чекати вильоту понад десять хвилин. Весь цей час "слуга народу" робив додаткові дублі для свого виступу. Якщо прислухатися до слів Миколи Тищенка на записи, то можна розібрати уривки фрази в стилі: "Тим, хто хоче, але щось ... е-е-е ...". Також нардеп активно жестикулює, ніби намагається допомогти самому собі згадати заготовлену промову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини