У США чоловік впав з велосипеда прямо в озеро, де на нього напав алігатор (ФОТО)

Очевидці кинулися на допомогу чоловікові

У Сполучених Штатах Америки алігатор напав на чоловіка. Про це повідомляє видання WPTV News.

Як стало відомо, в американському парку Халпатіокі, що в штаті Флорида чоловік впав з велосипеда у водойму, де знаходилася хижа рептилія. Повідомляється, що самка алігатора охороняла своє гніздо.

Рептилія накинулася на потерпілого і схопила за ногу, вкусивши кілька разів. Велосипедист зумів вирватися з пащі розлюченого хижака і зачепиться за коріння дерев для того, щоб не потонути.

Очевидці кинулися на допомогу чоловікові. Один з них, кинув потерпілому повідок і витягнув з водойми.

Як виявилося, чоловік впав з велосипеда через те, що під час їзди у нього лопнула шина. Мисливець, який займався затриманням крокодила, розповів, що довжина цієї рептилії склала близько двох з половиною метрів.

У Мережі з'явилися фотографії цього хижака.


Фото: WPTV News.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Бразилії напала на чоловіка, поки той справляв нужду в воду. Потерпілий випивав зі своїми друзями на березі, а через деякий час зайшов у воду по пояс для того, щоб справити нужду. Відзначається, що чоловік проігнорував вивіски, які попереджають відпочивальників про заборону купання. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що гігантський крокодил напав на чоловіка в Індії. Інцидент стався тоді, коли місцевий житель переходив канал Шарда. Неподалік виявилися люди, які кинулися на допомогу потерпілому. Вони кидали в хижака камінням і били палицями. Рептилія вчепилася чоловікові в ногу і не відпускала. Детальніше про це читайте в нашій статті.