Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії акула відкусила чоловікові руку по лікоть, поки той справляв нужду в океані (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії акула відкусила чоловікові руку по лікоть, поки той справляв нужду в океані (ФОТО)

На пляжі висіли оголошення про заборону купання, але чоловік проігнорував їх

14 липня 2021, 16:10 comments2124
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Бразилії акула напала на чоловіка. Про це повідомляє видання Daily Star.

У Бразилії акула відкусила чоловікові руку по лікоть, поки той справляв нужду в океані (ФОТО)

Напад акули в Бразилії. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в місті Жабуатан-дус-Гуарарапіс. П'ятдесяти однорічний чоловік відпочивав зі своїми приятелями на березі і випивав. По скільки на пляжі не було обладнаних місць для того, аби справити  потребу, він вирішив зробити це в океані.

Чоловік зайшов у воду по пояс і на нього напала акула. Хижак відкусив йому руку до ліктя і завдав сильні пошкодження ноги. Постраждалого витягли на берег і його госпіталізували прибули на місце події медики. Від отриманих травм чоловік помер.

Відзначається, що на даному пляжі є оголошення, які попереджають відпочивальників про заборону купання. Але чоловік напідпитку вирішив проігнорувати цю заборону.

Фото: Newsflash

У Бразилії акула відкусила чоловікові руку по лікоть, поки той справляв нужду в океані (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що недалеко від міста Акаба, що в Йорданії на туриста в море напала акула. На момент нападу він летів на парашуті та знаходився в декількох метрах над водою. В результаті події чоловік отримав важкі травми. Його доставили в лікарню і провели операцію. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що поблизу узбережжя Австралії на 59-річного серфера напала акула. Чоловік повідомив друзям про хижої риби до того, як вона напала на нього. Відразу після нападу його витягли на берег і надали першу медичну допомогу, однак від отриманих травм серфінгіст помер. Фахівці відзначають, що судячи з характеру пошкоджень отриманих потерпілим, на нього напав вид акул, яких називають людоїдами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини