Головна Новини Світ США У США чоловік залишив мільйонний спадок своєму собаці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловік залишив мільйонний спадок своєму собаці

Мільйони доларів і власний трастовий фонд успадкувала собака одного з американців

14 лютого 2021, 16:56
Поділіться публікацією:

Любов до домашніх вихованців не знає кордонів. Крім ласки, корму та уваги, господарі деколи йдуть на не зовсім звичайні прояви ніжності. Так, в США бізнесмен вирішив залишити в спадок своєму собаці п'ять мільйонів доларів.

У США чоловік залишив мільйонний спадок своєму собаці

Собака-мільйонер Лулу / фото Моя Планета

Улюблена собака по кличці Лулу отримала свій власний трастовий фонд, в який її власник вклав близько п'яти мільйонів доларів. Це стало відомо під час оголошення заповіту, після того, як він перейшов в інший світ.

Лулу — бордер-коллі, їй 8 років. Разом зі своїм господарем Біллом вони жили в містечку Нешвілл, в штаті Теннесі. Чоловік не мав ні дружини, ні дітей, зате було досить багато грошей. Собака заміняла йому сім'ю, тому весь свій статок він залишив на її утримання. Чоловік помер у віці 84 років, а опікуном призначив свою подругу, якій 88 років. Вона, як правило, доглядала за твариною під час відсутності господаря. Тепер вона буде отримувати щомісячну оплату за турботу про собаку.

Володарка собаки-мільйонера, яку звуть Маргарет Бертон жартує, що в силу віку навряд чи встигне витратити всі гроші. Проте вона бадьоро і впевнено заявляє, що Лулу не отримає діамантового нашийника або золотих мисок для їжі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в кінці січня стало відомо про смерть дога Фредді — найвищої в світі собаки. Трагічна звістка принесла прес-служба "Книги рекордів Гіннеса". 1 метр і 3,5 сантиметра — саме таке зростання було у Фредді від стопи до холки. Якщо ж пес ставав на задні лапи, то йому могли позаздрити навіть представники модельного бізнесу — 226 сантиметрів важко перевершити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини