Головна Новини Світ США У США глядачів рок-концерту помістили в захисні бульбашки
commentss НОВИНИ Всі новини

У США глядачів рок-концерту помістили в захисні бульбашки

Концерт в міхурах - новий спосіб захистити глядачів в пандемію

27 січня 2021, 12:09
Поділіться публікацією:








Незвичайний прийом для захисту глядачів на концерті придумали організатори виступу американської рок-групи The Flaming Lips, який провели попри карантинні обмеження.

У США глядачів рок-концерту помістили в захисні бульбашки

Концерт в міхурах / фото ZIK

Незвичайне карантинне шоу пройшло в Оклахома-Сіті. Музиканти групи вирішили виступити перед живою публікою на відміну від більшості масових заходів, які на час карантину проходять в онлайн-режимі.

Для того, щоб убезпечити публіку, кожного з присутніх на концерті зодягли в спеціальний захисний міхур, який ізолював людей один від одного.

Щоб показати солідарність зі своїми фанатами, які прийшли на концерт, музиканти теж забралися в ізолюючі бульбашки. Правда, під час концерту лідер групи покинув оболонку і виніс на сцену надувний напис "Fuck You COVID-19".

До проведення концерту готувалися ретельно. Перед виступом артистів глядачі входили в зал в масках і вставали в здуті бульбашки. Працівники в залі запечатувала захисний міхур і наповнювали його повітрям. Згідно з заявою організаторів, кисень в міхурі розрахований на дихання трьох людей протягом 70 хвилин. Кожному гостю також видали індивідуальні вентилятор, пляшку води, рушник, щоб витирати утворився в міхурі конденсат, і спеціальний прапорець, за допомогою якого можна подати сигнал обслуговуючому персоналу.

Однак, медичні фахівці скептично ставляться до подібного способу захисту. На їхню думку, герметичність міхура і спосіб, яким видаляють потенційно небезпечне повітря досить сумнівні.


Як повідомляв портал "Коментарі", концерт української рок-групи "Бумбокс" у Львові був зірваний правоохоронцями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини