У США кількість жертв урагану "Іда" різко зросла (ФОТО)

Багато людей вважають зниклими безвісти

У Сполучених Штатах Америки ураган забрав життя десятків людей. Про це повідомляє видання СNN.

Як стало відомо, число жертв в результаті урагану різко збільшилася після того, як влада американського штату Нью-Джерсі оголосили, що там загинули, як мінімум 23 людини. Так, згідно з останніми даними, стихія забрала життя вже 46 осіб. За словами місцевого губернатора більшість загиблих були виявлені в автомобілях затоплених водою.

Багато вважаються зниклими безвісти. Десятки людей загинули в шести східних штатах - Коннектикут, Меріленд, Нью-Джерсі, Нью-Йорку, Пенсільванії і Вірджинії - після того, як шторм приніс в деякі райони сильні дощі.


Фото: Reuters.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Луїзіана, який накрив сильний ураган під назвою "Іда", люди виявили застрягла на дереві корову. Вона виявилася там під час негоди. Для того, щоб врятувати тварину, людям довелося добиратися до неї по пояс воді по затоплених територій. У Мережі з'явилося відео, на якому зафільмована рятувальна операція. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що з-за сильних дощів, які утворилися під час урагану "Іда" в американському місті Нью-Йорк було оголошено надзвичайну ситуацію. Проливні дощі призвели до повеней в мегаполісі. Опадами затопило метрополітен. Велика частина ліній призупинила свою роботу. Співробітники рятувальних служб евакуювали людей з підземки. У Мережі з'являються відео зі зруйнованого міста. Детальніше про це читайте в нашій статті.