Головна Новини Світ США У США корова застрягла на дереві під час урагану "Іда": рятувальна операція потрапила на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

У США корова застрягла на дереві під час урагану "Іда": рятувальна операція потрапила на відео

Корова виявилася на дереві під час сильного урагану

2 вересня 2021, 17:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах Америки корова застрягла на дереві. Про це повідомляє видання Fox News.

У США корова застрягла на дереві під час урагану "Іда": рятувальна операція потрапила на відео

Скриншот із відео

Як стало відомо, інцидент стався в американському штаті Луїзіана. В окрузі Сент-Бернард корова застрягла на дереві під час урагану "Іда".

Для того, щоб врятувати тварину, люди пройшли по пояс у воді територією, яка була затоплена в результаті повені. Добравшись до мети, рятувальники за допомогою бензопили зрубали гілки дерева навколо корови.

Для довідки: ураган "Іда", який утворився в Атлантичному океані, а пізніше накрив США, став одним із найпотужніших ураганів, які коли-небудь накривали континентальну частину країни. Він завдав величезної шкоди через сильні вітри та повені.

Порятунок тварини показали на відео.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Іспанію накрили сильні дощі, які викликали повені. Сильні потоки води несли легкові автомобілі вулицями міста Альканар. За даними фахівців, за ніч у цьому місті випало 215 літрів опадів на квадратний метр. Велика частина материкової Іспанії опинилася під загрозою через проливні дощі. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що під час дощів, які виникли під час урагану "Іда" в американському місті Нью-Йорк, утворилися потужні повені. Роботу здебільшого ліній метрополітену було призупинено через затоплення. Співробітники рятувальних служб евакуювали людей. Влада міста закликала громадян не виходити на вулицю. У мережі з'являються відео з місця подій. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини