Головна Новини Світ США Нью-Йорк накрила сильна повінь: введений режим надзвичайної ситуації (ВІДЕО, ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нью-Йорк накрила сильна повінь: введений режим надзвичайної ситуації (ВІДЕО, ФОТО)

Мер Нью-Йорка закликав людей не виходити зі своїх будинків

2 вересня 2021, 11:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американське місто накрила повінь через ураган. Про це повідомляє видання Reuters.

Нью-Йорк накрила сильна повінь: введений режим надзвичайної ситуації (ВІДЕО, ФОТО)

Повінь у Нью-Йорку. Фото: Фокус

У місті Нью-Йорк через сильні дощі, які виникли під час урагану "Іда" оголосили надзвичайну ситуацію. Проливні дощі призвели до повеней у мегаполісі. Мер міста закликав людей не виходити зі своїх будинків.

Сильні опади призвели до затоплення метрополітену. Практично всі лінії підземки призупинили свою роботу. Співробітникам рятувальних служб довелося евакуювати людей.

У мережах з'являються відео із затопленого міста.

Для довідки: повінь спровокував ураган під назвою "Іда", який утворився в Атлантичному океані. Йому було присвоєно четверту категорію з п'яти можливих. Сильні пориви вітру могли досягати швидкості 240 кілометрів на годину. Пізніше ураган ослаб до рівня тропічного шторму.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в одному з американських міст влада ввела комендантську годину. Повідомляється, що даний населений пункт опинився без електропостачання через ураган. У місті почастішали випадки грабежів. Співробітники правоохоронних органів вважають, що введення комендантської години може допомогти запобігти подальшому зростанню злочинності. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Сполучених Штатах Америки автомобілі з людьми падали в обрив. Вони не помітили, що частина шосе обвалилася. Імовірно, обвал стався через проливні дощі. В результаті події загинули дві людини та ще багато хто отримав травми різного ступеня тяжкості. Автомобілі діставали за допомогою крана. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини